Професионалните ни хамалски услуги покриват и най-високите критерии на нашите клиенти.Действаме отговорно и експресно.Пренасяме мебели,багаж,пиана,каси,техника и други безопасно и с умение.

 

Хамали

Предлагаме транспортни услуги в града и страната.С различни видове превозни средства,според нуждите на клиентите.Транспортни услуги

Къртим и събаряме бетон,тухла,плочки,мазилки,замазки.Почистваме от отпадъците и извозваме до сметище.

Къртене Варна

Почистваме жилища,мази,тавани,дворове и търговски помещения от стари мебели,битови и други отпадъци.Извозваме с наш транспорт.

Почистване

Извозваме строителни отпадъци след ремонт,стари мебели и техника.До специализирано сметище.dn20

Предлагаме различни видове строителни услуги.За всеки непредвиден или планиран ремонт-ние сме насреща.Качествено и изгодно.

Строителство

Нашите домашни майстори ще се справят с всеки непредвиден проблем във ВиК или ел. инсталация.Ще демонтират или монтират всяка мебел.Ще ремонтират спешно всяко счупено или повредено нещо в дома ви.

Домашен майстор

Пръскаме открити площи ,търговски и обществени помещения срещу вредители.Услугите ни са експресни и изгодни.

Пръскане срещу хлебарки

Разчистваме подпокривни пространства от гълъби.Омрежваме с метални мрежи отворите за достъп и пръскаме срещу хлебарки.

galab1

ЦЕНИ

Всичко в живота си има цена.Така е и с услугите ни.Обема и разнообразието им е толкова голям,че не можем да дадем конкретни и точни цени за толкова много различни дейности.На ваше разположение сме по всяко време за разговор и консултация по телефона.При нужда ще реагираме веднага и на място ще уточним цената.Ако услугата която искате от нас не е спешна ще направим безплатен оглед и калкулация на цена.